Ilgaz Belediye Başkanlığı'na Makam Ziyareti Yapıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ilgaz Atatürk İlkokulu olarak Ilgaz Belediye Başkanlığı makamına ziyarette bulunduk. Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed ÖZTÜRK bizleri odasında ağırladı. Ziyaretimize okuluz 3/C sınıfı öğrencisi Elif Zümra İZMİRLİ eşlik etti. Belediye Başkanı Mehmed ÖZTÜRK öğrencimize hediyelerini takdim ederek makamını teslim etti. Minik başkan Elif Zümra İZMİRLİ misafirlerine çay ve kahve ikramında bulunarak Ilgaz Atatürk İlkokulu için yapılmasını planladığı çalışmalardan bahsetti. Minik başkanımıza çalışmalarında ve geleceğinde başarılar diler bizi misafir eden Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed ÖZTÜRK'e misafirperverliği için teşekkür ederiz.

22-04-202422-04-202422-04-2024